{fastsocialshare}

 

Infografic

 

Institutul Național de Sănătate Publică anunță lansarea campaniei cu sloganul  Utilizați prudent antibioticele, în interesul dumneavoastra și al sănătății publice!

 

Aceasta este o  iniţiativă  care are ca obiective principale : i) creșterea gradului de conștientizare și înțelegere a rezistenței antimicrobiene în rândul publicului larg II) extinderea monitorizării și cercetării în domeniul RAM III) reducerea incidenței infecțiilor IV) optimizarea utilizării medicamentelor antimicrobiene în spitale și în ambulatoriu.

 

Campania se adreseaza populaţiei generale, medicilor de famili si altor medical specialişti,  farmaciştilor, managerilor spitalelor, medicilor şi tehnicienilor veterinari  si mass-mediei,i este organizată în cadrul Subprogramului de evaluare şi  promovare a sănătăţii şi educaţie pentru sănătate al Ministerului  Sanatatii  și  coordonată tehnic la nivel național de către  Institutul Național de Sănătate Publică.

 

Campania include următoarele:

 

RESURSE DE INFORMARE

 

 

Registrul de informare toxicologica (RETOX) poate fi accesat la: http://retox.registre-insp.ro/user

 

ghidul pentru utilizatori medicali

ghidul pentru agenti economici

 

{fastsocialshare}

 

Institutul Național de Sănătate Publică anunță lansarea campaniei cu sloganul  În primul rând, ASCULTĂ. Să îi asculți pe copii și tineri este primul pas pentru a-i ajuta să crească sănătoși și în siguranță!. Aceasta este o  iniţiativă de creştere, pe baze ştiinţifice, a sprijinului pentru prevenirea consumului de droguri, fiind astfel o investiţie efectivă în bunăstarea copiilor şi tinerilor, a familiilor şi a comunităţilor din care fac parte aceştia,  se adresează părinților, educatorilor, personalului medical, decidențilot, populaţiei generale și este organizată în cadrul Subprogramului de evaluare şi  promovare a sănătăţii şi educaţie pentru sănătate al Ministerului  Sanatatii  și  coordonată tehnic la nivel național de către  Institutul Național de Sănătate Publică.


Campania include următoarele:

RESURSE DE INFORMARE

 

 

 

 {fastsocialshare}

 

Institutul Național de Sănătate Publică anunță lansarea campaniei cu tema Informarea populaţiei cu privire la efectele consumului dăunător de alcool și sloganul  Nu lăsa alcoolul să-ți hotărască viitorul!

 

 Campania are ca scop  promovarea unui comportament responsabil faţă de consumul de alcool,  se adresează adolescențlor  și tinerilor sub 25 ani și este organizată în cadrul Subprogramului de evaluare şi  promovare a sănătăţii şi educaţie pentru sănătate al Ministerului  Sanatatii  și  coordonată tehnic la nivel național de către  Institutul Național de Sănătate Publică.

 

Campania include următoarele:

RESURSE DE INFORMARE

{fastsocialshare}

20 mai 2017 Ziua Europeană împotriva Obezităţii  „ÎMPREUNĂ ÎMPOTRIVA OBEZITĂȚII”

Institutul Național de Sănătate Publică anunță lansarea campaniei cu tema _SĂ ACȚIONĂM PENTRU UN VIITOR MAI SĂNĂTOS!_ și sloganul  _„__ÎMPREUNĂ ÎMPOTRIVA OBEZITĂȚII__”  _

 

 

 

  Campania are ca scop Cunoașterea și înțelegerea necesității unei acțiuni la nivel european și național, pentru a îmbunătăți prevenirea, tratamentul și îngrijirea obezității. Campania sprijină cetățenii supraponderali sau obezi pentru a face modificări ale stilului de viață în vederea gestionării greutății lor și îmbunătățirii stării generale de sănătate și a calității vieții.

 

 

 

Campania este organizată în cadrul Subprogramului de evaluare şi promovare a sănătăţii şi educaţie pentru sănătate al Ministerului  Sanatatii  și  coordonată tehnic la nivel național de către  Institutul Național de Sănătate Publică.

 

Campania include următoarele:

 

ACTIVITĂȚI DSP 

RESURSE DE INFORMARE