Conferința de lansare

Conferința de lansare a proiectului “RO 19.04 Intervenții la  mai multe niveluri pentru prevenția bolilor netransmisibile (BNT) asociate stilului de viață în România” a avut loc pe data de 23.09.2014 la sediul Institutului Național de Sănătate Publică (Promotor de Proiect) și a fost deschisa de doamna Director General INSP Dr. Maria Alexandra Cucu, care a oferit  informații relevante referitoare la stadiul proiectului.

La acest eveniment  au fost invitați să participe reprezentanți ai partenerilor precum și experți ai proiectului, reprezentanți ai Ministerului Sănătății – Operatorul de Program,  reprezentați ai Direcțiilor Județene de Sănătate Publică precum și reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniul  îngrijirilor primare de sănătate.

Scopul conferinței a fost de a discuta detalii legate de fiecare componentă a proiectului, abordările problematicilor specifice precum și strategiile de urmat pe parcursul proiectului în vederea realizării rezultatelor propuse.

conferinta de lansare

Conferinta de lansare

Powered by WordPress | Free Best Free WordPress Themes | Thanks to WordPress Themes Free, WordPress Themes and Themes Directory